AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ et ellemek

Kahve falında çiğ et ellemek

Kahve falında çiğ et ellemek sıkıntılarını atacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, nasibin bollaşacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, hak yolundan ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ et ellemek gördüyseniz:

  • Yeterince istekli olmamanız durumunda bazı konularda fırsatları kaçırabilirsiniz, etrafa veya önünüzdekilere dikkatli bakın.

Kahve falında çiğ et ellemek zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında çiğ kuşbaşı et görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında taze çiğ et görmek başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına tabir olunur.

Kahve falında çiğ et parçaladığını görmek aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ et kusmak kazancında bereketin artacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ et çalmak haneye nifak gireceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını çiğ et yerken görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ et hediye almak sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir