AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulgurlu kısır görmek

Kahve falında bulgurlu kısır görmek

Kahve falında bulgurlu kısır görmek onlardan taraf hayır göreceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında bulgurlu kısır gördüyseniz:

  • Size artık hizmet etmeyen rutin iş, ilişki veya planları da rafa kaldırma olanağı bulabilirsiniz.

Kahve falında kısırlık bulgur görmek teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında bulgur kısır görmek sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında bulgurdan kısır yapmak akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bulgurlu kısır görmek ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kısır yemeği yemek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına delalettir.

Kahve falında kısır olmak üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kısır köfte görmek mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kısır yemeğini görmek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir