AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulgurdan kısır yapmak

Kahve falında bulgurdan kısır yapmak

Kahve falında bulgurdan kısır yapmak moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine, adının yayılacağına, yeni planlar yapacağına, bolluğun ve verimin de artacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına yorulur.

Kahve falında bulgurdan kısır yapmak gördüyseniz:

  • Olması imkansız beklentiler ya da eğilimler içine girebilir, altından kalkılamayacak iş yükleri nedeniyle veya çevrenizdeki kişilere yapılması imkansız işler delege ederek hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında bulgurdan kısır yapmak çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında kısırlık bulgur görmek neşenin ve mutluluğun geleceğine, komşular tarafından kötülenileceğine delalettir.

Kahve falında bulgur kısır görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulgurlu kısır görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine rivayet eder.

Kahve falında kısır yapmak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, atılan adımların zarar vereceğine işaret eder.

Kahve falında kısır yemeği yapmak aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına delalet eder.

Kahve falında kısır yemeği yaptığını görmek başarılarının tadına varacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kısır yemeğini görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, şeytanın aklına uyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir