AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısır köfte görmek

Kahve falında kısır köfte görmek

Kahve falında kısır köfte görmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kısır köfte gördüyseniz:

  • Farklı ortaklıklar ya da ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kısır köfte yoğurmak fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, daha sonra işlerin açılacağına delalettir.

Kahve falında kısır köftesi yemek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine yorulur.

Kahve falında kısır köftesi görmek büyük bir ihanete uğranacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kısır köfte görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına inanılır.

Kahve falında kısır yemeği yaptığını görmek edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine yorulur.

Kahve falında kısır olduğunu görmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kısır birini hamile görmek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kısır kadını hamile görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir