AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısırlık bulgur görmek

Kahve falında kısırlık bulgur görmek

Kahve falında kısırlık bulgur görmek adından konuşulur olacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, seyahatlere katılacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kısırlık bulgur gördüyseniz:

  • Sayılan başlıklarda bitişler, kopuşlar veya başlangıçlar söz konusu olabilir.

Kahve falında bulgur kısır görmek alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kısırlık bulgur görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine delalettir.

Kahve falında bulgurdan kısır yapmak istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine inanılır.

Kahve falında bulgurlu kısır görmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, merdiven atlayacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin kısır olduğunu görmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kısır köfte görmek huzurlu bir insan olacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına işarettir.

Kahve falında yemek olarak kısır görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kısır yemeği görmek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir