AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulgur kısır görmek

Kahve falında bulgur kısır görmek

Kahve falında bulgur kısır görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, insanlar arasında yüceleceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında bulgur kısır gördüyseniz:

  • Tek başınıza uğraş vermek zorunda kalacağınız bir şeyle uğraşabilirsiniz.

Kahve falında bulgur kısır görmek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına işaret eder.

Kahve falında kısırlık bulgur görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulgurdan kısır yapmak rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine delalet eder.

Kahve falında bulgurlu kısır görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kısır yemeği yaptığını görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında yemek olarak kısır görmek işinin yoluna gireceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına yorulur.

Kahve falında kısır yemek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kısır köftesi görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir