AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısır yemeği yaptığını görmek

Kahve falında kısır yemeği yaptığını görmek

Kahve falında kısır yemeği yaptığını görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, başarı kaydedeceğine, hayallerine ulaşacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına işaret eder.

Kahve falında kısır yemeği yaptığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin fikirlerini değiştirmeye çalışmanız çok zor olabilir.

Kahve falında yemek olarak kısır görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, yol yordam öğretileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kısır yemeği yaptığını görmek kişinin hedeflediği işi alacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında kısır yemeği görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kısır yemek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine inanılır.

Kahve falında kısır köftesi yemek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kısır yemeği yemek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, mutluluğunun artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kısır yemeği yapmak yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında kısır yemeğini görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir