AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısır yemeği yapmak

Kahve falında kısır yemeği yapmak

Kahve falında kısır yemeği yapmak dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, dünyasının iyileşmesine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya rivayet etmektedir.

Kahve falında kısır yemeği yapmak gördüyseniz:

  • Sabah saatlerindeyse sizi herhangi bir sorumluluk altına sokabilecek şeyleri kabul etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında kısır yemeği yapmak elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kısır yapmak tükettiği nefes ve para ile kalacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına delalettir.

Kahve falında bulgurdan kısır yapmak sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kısır köftesi yemek geçim sorunuyla karşılaşacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kısır yemek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında kısır yemeği görmek sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kısır yemeği yaptığını görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kısır yemeği yemek işlerinin açılacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir