AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısır yapmak

Kahve falında kısır yapmak

Kahve falında kısır yapmak girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sorunlarının da çözüleceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kısır yapmak gördüyseniz:

  • Baskı altında yıkılmamalı veya baskı uygulamamalısınız.

Kahve falında bulgurdan kısır yapmak para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, ev taşımaya yorulur.

Kahve falında kısır yapmak fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kısır yemeği yapmak maddi ve manevi olarak güçleneceğine, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına tabir olunur.

Kahve falında kısır yemeği yemek bunalımlı günler geçirileceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kısır köfte görmek daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kısır yemeği görmek kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kısır birini hamile görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında kısır koyun görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, neşe ve sağlıkla geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir