AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısır yemek

Kahve falında kısır yemek

Kahve falında kısır yemek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına yorulur.

Kahve falında kısır yemek gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor durumlar için başka kişilerin tecrübelerine veya bilgilerine ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kahve falında kısır yemeği yapmak sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemek olarak kısır görmek işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, daha çok çalışılacağına delalet eder.

Kahve falında kısır köftesi yemek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kısır yemeği yaptığını görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kısır yemeği görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalet eder.

Kahve falında kısır yemeği yemek yeni bir çevre edinileceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kısır yemek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kısır yemeğini görmek hayatının bir anda cennete döneceğine, dünyasının bir anda değişeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir