AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısır köftesi görmek

Kahve falında kısır köftesi görmek

Kahve falında kısır köftesi görmek eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, kazançtan yana kara geçeceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kısır köftesi gördüyseniz:

  • Size gerçek olamayacak kadar güzel sunumlarla gelen kişilerin nelerden bahsettiğini iyice detaylandırmanız gerekiyor.

Kahve falında kısır köftesi görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında kısır köfte görmek böylece kendine güveneceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında kısır köftesi yemek tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, bir organizasyona katılacağına işarettir.

Kahve falında kısır köfte yoğurmak kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kısır yemeği yaptığını görmek kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulgurlu kısır görmek artık hep ileriye ve önüne bakacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kısır yoğurmak büyük zararlar getireceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına rivayet eder.

Kahve falında kısır yemeği yapmak onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir