AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulaşık yıkarken bardak kırmak

Kahve falında bulaşık yıkarken bardak kırmak

Kahve falında bulaşık yıkarken bardak kırmak tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, sorunlarının geçmişte kalacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, zengin bir hayat süreceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya, iş hayatında rahat edileceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında bulaşık yıkarken bardak kırmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin söylediklerini kişisel algılamamanız veya eleştiriye açık olmanız olası tartışmaların önünü kesebilir.

Kahve falında bulaşık yıkarken bardak kırmak bununla kalmayarak iflas edeceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulaşık bardak görmek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında bardak bulaşık yıkamak evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında bulaşık bardak yıkamak hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına delalettir.

Kahve falında bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında çok bardak kırmak bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bardak fırlatıp kırmak büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam bardağı kırmak akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir