AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok bardak kırmak

Kahve falında çok bardak kırmak

Kahve falında çok bardak kırmak ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, sarsılacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok bardak kırmak gördüyseniz:

  • Bazı ikili ilişkilerinizden neler beklediğinizi veya ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında porselen bardak kırmak mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafasında bardak kırmak belalı insanlara denk geleceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bardak kırmak hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına delalettir.

Kahve falında cam bardak kırmak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının evinde bardak kırmak kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına inanılır.

Kahve falında sinirle bardak kırmak endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına delalettir.

Kahve falında yanlışlıkla bardak kırmak çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında başkasının bardağını kırmak sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, boş yere korku duyulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir