AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulaşık bardak yıkamak

Kahve falında bulaşık bardak yıkamak

Kahve falında bulaşık bardak yıkamak yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına işarettir.

Kahve falında bulaşık bardak yıkamak gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın her alanda sizi en iyi şekilde desteklediğine tanık olabilirsiniz.

Kahve falında bulaşık bardak yıkamak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına delalettir.

Kahve falında bardak bulaşık yıkamak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine alamet eder.

Kahve falında bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek kendi kabuğuna çekileceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına inanılır.

Kahve falında bulaşık yıkarken bardak kırmak tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bulaşık bardak görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının bulaşık yıkadığını görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalet eder.

Kahve falında çeşmede bulaşık yıkamak aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine inanılır.

Kahve falında biriyle bulaşık yıkamak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir