AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam bardağı kırmak

Kahve falında cam bardağı kırmak

Kahve falında cam bardağı kırmak çok güzel bir mevkiye geleceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine işarettir.

Kahve falında cam bardağı kırmak gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız bir şeyi, karlı bir yapılanmaya dönüştürebilirsiniz.

Kahve falında cam bardak kırmak görmek problemleri teker teker çözeceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam çay bardağı kırmak sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine işaret eder.

Kahve falında cam bardak kırmak büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam bardağı kırmak kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında bardağı kırmak iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, çok üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bardak tabak kırmak yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine delalettir.

Kahve falında su bardağı kırmak aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine inanılır.

Kahve falında başkasının bardağı kırmak kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir