AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulaşık bardak görmek

Kahve falında bulaşık bardak görmek

Kahve falında bulaşık bardak görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulaşık bardak gördüyseniz:

  • Dışarı çıkıp sosyalleşmelisiniz.

Kahve falında bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek kazancının bol olacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bulaşık bardak yıkamak herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bardak bulaşık yıkamak attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulaşık bardak görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine delalettir.

Kahve falında bulaşık yıkarken bardak kırmak yaşamının belli bir düzene oturacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına alamet eder.

Kahve falında bulaşık deterjan görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine yorulur.

Kahve falında elde bulaşık yıkamak elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, işlerin yoluna sokulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulaşık kapları görmek neşeli bir hayat süreceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir