AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak bulaşık yıkamak

Kahve falında bardak bulaşık yıkamak

Kahve falında bardak bulaşık yıkamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bardak bulaşık yıkamak gördüyseniz:

  • Fırsatlar söz konusu olsa da, pek çoğu henüz tam olarak hazır görünmüyor.

Kahve falında bardak bulaşık yıkamak ihanet dolu bir işe girileceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında bulaşık bardak yıkamak fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulaşık yıkarken bardak kırmak iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulaşık bardak görmek duygusallığın ön plana çıkacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine delalettir.

Kahve falında mezarlıkta bulaşık yıkamak emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında birinin bulaşıklarını yıkamak büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş biriyle bulaşık yıkamak doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir