AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli eldiven görmek

Kahve falında kirli eldiven görmek

Kahve falında kirli eldiven görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, hayatının da zorlaşacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kirli eldiven gördüyseniz:

  • Bırakın, bazıları kendi bildikleri gibi davransın.

Kahve falında kirli eldiven görmek hastalıkların iyileşeceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına yorulur.

Kahve falında renkli eldiven görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında kına eldiveni takmak maddi olarak eksiye düşüleceğine, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında deri eldiven görmek bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına işarettir.

Kahve falında yeşil eldiven görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına alamet eder.

Kahve falında mutfak eldiveni görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına rivayet eder.

Kahve falında eldiven çıkarmak monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine inanılır.

Kahve falında tül eldiven görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir