AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın eldiven görmek

Kahve falında altın eldiven görmek

Kahve falında altın eldiven görmek sağlık ve hayır getireceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, bereket ve huzur geleceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın eldiven gördüyseniz:

  • Seyahatler, ziyaretler veya yaratıcılık gerektiren işlere zaman ayırmalısınız.

Kahve falında altın eldiven görmek daha sık bir araya geleceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında gri eldiven görmek yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eldiven yıkamak uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine delalet eder.

Kahve falında bere ve eldiven görmek alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında beyaz eldiven giymek sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına inanılır.

Kahve falında bere eldiven görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında eldiven dikmek herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine inanılır.

Kahve falında eldiven görmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir