AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz eldiven giymek

Kahve falında beyaz eldiven giymek

Kahve falında beyaz eldiven giymek mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, arzularınızın gerçekleşeceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz eldiven giymek gördüyseniz:

  • İmajınızı yenileyebilir veya güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında beyaz eldiven giymek hakkını yedirtmeyeceğine, özlemelerin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil eldiven giymek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, rakiplerine büyük fark atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah eldiven giymek insan sevindireceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik eldiveni giymek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında ameliyat eldiveni giymek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek eldiven giymek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında siyah deri eldiven giymek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, planların tutmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah eldiven giydiğini görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir