AnaSayfa / Genel / Kahve falında deri eldiven görmek

Kahve falında deri eldiven görmek

Kahve falında deri eldiven görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, makbul olan mallara kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında deri eldiven gördüyseniz:

  • Sorunları mantıklı şekilde ele almanız işe yarar çözümler bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında deri eldiven takmak kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah deri eldiven giymek zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında siyah deri eldiven görmek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deri eldiven görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, yapılan planların alt üst olacağına inanılır.

Kahve falında tek eldiven giymek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine delalet eder.

Kahve falında tek eldiven görmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, toplumda yükseleceğine işarettir.

Kahve falında kına eldiveni takmak hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bere ve eldiven görmek daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir