AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının bulaşık yıkadığını görmek

Kahve falında arkadaşının bulaşık yıkadığını görmek

Kahve falında arkadaşının bulaşık yıkadığını görmek kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının bulaşık yıkadığını gördüyseniz:

  • Yapılacak anlaşmalar veya imzalanılacak herhangi bir şey konusunda şüpheci olmanızda fayda var.

Kahve falında arkadaşının bulaşık yıkadığını görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, gerginliğin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camide bulaşık yıkamak ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, insanlara öncülük edeceğine delalettir.

Kahve falında bardak bulaşık yıkamak hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulaşık yıkamak bolluğun sürekli olacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına yorulur.

Kahve falında birinin bulaşıklarını yıkamak karın artacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına inanılır.

Kahve falında çok bulaşık yıkamak bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulaşık bardak yıkamak işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, Allah katında günahlarının affolacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş biriyle bulaşık yıkamak hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir