AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle bulaşık yıkamak

Kahve falında biriyle bulaşık yıkamak

Kahve falında biriyle bulaşık yıkamak borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, hayatının kolaylaşacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında biriyle bulaşık yıkamak gördüyseniz:

  • Zarafetinizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında başkasının bulaşık yıkamak kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında birinin bulaşıklarını yıkamak sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine işarettir.

Kahve falında biriyle bulaşık yıkamak zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dertlerin ve sorunların artacağına delalettir.

Kahve falında işyerinde bulaşık yıkamak zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında komşunun bulaşığını yıkamak yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temiz bulaşık yıkamak işlerinizin bir süre güzel gideceğine, ticaret ehli kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta bulaşık yıkamak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş biriyle bulaşık yıkamak ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir