AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmede bulaşık yıkamak

Kahve falında çeşmede bulaşık yıkamak

Kahve falında çeşmede bulaşık yıkamak sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, işlerinin bollaşacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında çeşmede bulaşık yıkamak gördüyseniz:

  • Bir çok olumsuzluktan da kurtuluyorsunuz.

Kahve falında çeşmede bulaşık yıkamak mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka evde bulaşık yıkamak meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında akarsuda bulaşık yıkamak bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin bulaşık yıkadığını görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına işaret eder.

Kahve falında çamaşır bulaşık yıkamak sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin bulaşıklarını yıkamak problemlerle baş etmekte zorlanacağına, işlerin çığırından çıkacağına yorulur.

Kahve falında düğün bulaşığı yıkamak kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine işarettir.

Kahve falında denizde bulaşık yıkamak başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir