AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulaşıcı hastalık olduğunu görmek

Kahve falında bulaşıcı hastalık olduğunu görmek

Kahve falında bulaşıcı hastalık olduğunu görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, özgüveninde artış yaşanacağına, işinde büyük başarılar alacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine alamet eder.

Kahve falında bulaşıcı hastalık olduğunu gördüyseniz:

  • Maddi konuları içeren anlaşmalar size daha iyi bir geleceğin ya da fırsatların kapılarını aralayabilir.

Kahve falında bulaşıcı hastalıklı birini görmek aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, hata yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında bulaşıcı hastalık olduğunu görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında bulaşıcı hastalığa yakalanmak galibiyetlerinin de çoğalacağına, doğru kararların alınacağına yorulur.

Kahve falında amansız hastalığa yakalanmak kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cilt hastalığı görmek çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine inanılır.

Kahve falında hastalıktan iyileşmek çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, daha fazla mal sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında vücudunda hastalık görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında memede hastalık görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, kötü haberler alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir