AnaSayfa / Genel / Kahve falında memede hastalık görmek

Kahve falında memede hastalık görmek

Kahve falında memede hastalık görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında memede hastalık gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymanız öz güveninizi arttırabilir.

Kahve falında memede hastalık görmek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, çok rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın hastalıkları doktoru görmek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünde hastalık görmek ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında hastalığa yakalanmak çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hastalıklı kadın görmek hastalıkların biteceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin hastalığa yakalandığını görmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bir hastalığa yakalanmak onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akciğer hastalığı görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, birçok iş kapısının açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir