AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastalıktan iyileşmek

Kahve falında hastalıktan iyileşmek

Kahve falında hastalıktan iyileşmek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, bununla yüceleceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine, yeniden can bulacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına işaret eder.

Kahve falında hastalıktan iyileşmek gördüyseniz:

  • Olayların içine girmemeli, seyirci kalmalısınız.

Kahve falında hastalıktan iyileşmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, geçineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hastalığın iyileştiğini görmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına yorulur.

Kahve falında hastalığının iyileştiğini görmek iyi ve kolay geçim halinde olacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında hastalığı iyileştirmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deri hastalığı görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına yorulur.

Kahve falında hastalıklı bebek görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına alamet eder.

Kahve falında birinin hastalıktan öldüğünü görmek hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, kendinden emin adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın hastalıkları doktoru görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir