AnaSayfa / Genel / Kahve falında cilt hastalığı görmek

Kahve falında cilt hastalığı görmek

Kahve falında cilt hastalığı görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında cilt hastalığı gördüyseniz:

  • Rutini kırıp yeni şeyler deneme arzunuz artıyor.

Kahve falında cilt hastalığı görmek sorunlarını bitireceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına işarettir.

Kahve falında kitap cildi görmek uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına delalettir.

Kahve falında ciltte leke görmek sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine işarettir.

Kahve falında ciltte sivilce görmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında cildi yanmış birini görmek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine alamet eder.

Kahve falında cilt lekesi görmek güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi cildini soymak ruhun ve kalbin rahat edeceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına tabir olunur.

Kahve falında cilt bakımı yaptırmak okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir