AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulaşıcı hastalığa yakalanmak

Kahve falında bulaşıcı hastalığa yakalanmak

Kahve falında bulaşıcı hastalığa yakalanmak atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bolluğa kavuşacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulaşıcı hastalığa yakalanmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıkları veya söyledikleri sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında bulaşıcı hastalığa yakalanmak rahat bir hayata sahip olunacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bulaşıcı hastalıklı birini görmek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bulaşıcı hastalık olduğunu görmek insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına işarettir.

Kahve falında kanser hastalığa yakalandığını görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sedef hastalığına yakalanmak ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kanser hastalığına yakalandığını görmek fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, hasretlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında birinin hastalığa yakalandığını görmek sorumluluk alacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında amansız hastalığa yakalanmak para ve zaman ayıracağına, fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir