AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulaşıcı hastalıklı birini görmek

Kahve falında bulaşıcı hastalıklı birini görmek

Kahve falında bulaşıcı hastalıklı birini görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, nazara geleceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, kazancının günden güne çok artacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, halinin iyi olduğuna yorulmaktadır.

Kahve falında bulaşıcı hastalıklı birini gördüyseniz:

  • İşinizi veya evinizi ilgilendiren konularda tansiyonu arttıran değil, düşüren bir eğilimde olmanızda fayda var.

Kahve falında bulaşıcı hastalık olduğunu görmek sıkıntı ve zahmet çekileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine delalettir.

Kahve falında bulaşıcı hastalıklı birini görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında bulaşıcı hastalığa yakalanmak iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su çiçeği hastalığını görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında hastalıklı kadın görmek İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında vücutta hastalık görmek kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına işarettir.

Kahve falında hastalık duymak itibarın sarsılacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında hastalık mantar görmek her zaman çok mutlu olacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir