AnaSayfa / Genel / Kahve falında amansız hastalığa yakalanmak

Kahve falında amansız hastalığa yakalanmak

Kahve falında amansız hastalığa yakalanmak büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında amansız hastalığa yakalanmak gördüyseniz:

  • Olayların çözülebilmesi için, abartmamak koşuluyla açıkça konuşulması gerekiyor olabilir.

Kahve falında amansız hastalığa yakalanmak çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine inanılır.

Kahve falında amansız hastalık görmek girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında çaresiz bir hastalığa yakalanmak işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin hastalığa yakalandığını görmek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hastalığa yakalanmak üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına yorulur.

Kahve falında bulaşıcı hastalığa yakalanmak hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına alamet eder.

Kahve falında ince hastalığa yakalanmak manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına delalet eder.

Kahve falında kanser hastalığa yakalandığını görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir