AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda hastalık görmek

Kahve falında vücudunda hastalık görmek

Kahve falında vücudunda hastalık görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, ele geçen parada artış olacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına işaret eder.

Kahve falında vücudunda hastalık gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü veya imajınızı yenilemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında vücudunda hastalık görmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, sermayesinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında vücutta hastalık görmek kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hastalık bulaşmak gamsız bir hayat süreceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine alamet eder.

Kahve falında bir hastalığa yakalanmak hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında amansız hastalık görmek bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çaresiz bir hastalığa yakalanmak yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cilt hastalığı görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında hastalık anlatmak kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir