AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık suyun içine girmek

Kahve falında bulanık suyun içine girmek

Kahve falında bulanık suyun içine girmek karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, çok yükseleceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına işarettir.

Kahve falında bulanık suyun içine girmek gördüyseniz:

  • Size maddi ya da manevi zararı olan ilişkilerinizi sonlandırmak isteyebilirsiniz veya bir süreliğine askıya alabilirsiniz.

Kahve falında bulanık suyun içine girmek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına işarettir.

Kahve falında bulanık suya girmek gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık havuza girmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil bulanık su görmek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık suyun içine düşmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında bulanık suyu geçmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında evin içinde bulanık su görmek yüksek mevkilerde işlere gireceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık akan su görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir