AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık suya girmek

Kahve falında bulanık suya girmek

Kahve falında bulanık suya girmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, cesaretini yeninden toplayacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında bulanık suya girmek gördüyseniz:

  • Fonksiyonel olmayan işler veya anlaşmalar sorun yaratabilir.

Kahve falında bulanık suya girmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık suyun içine girmek lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık havuza girmek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, çok önemli noktalara geleceğine yorulur.

Kahve falında bardakta bulanık su görmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine alamet eder.

Kahve falında bulanık suyla banyo yapmak belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık suya kapılmak şansının ve bahtının daima açıkolacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık su ve çamur görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında çok bulanık su görmek maddi anlamda zayıflayacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir