AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bulanık su görmek

Kahve falında yeşil bulanık su görmek

Kahve falında yeşil bulanık su görmek kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, kendisine gelemeyeceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, iyileşeceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil bulanık su gördüyseniz:

  • Fırsatları değerlendirin.

Kahve falında yeşil bulanık su görmek aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında bulanık suya düştüğünü görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine alamet eder.

Kahve falında bulanık su içinde balık görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı bulanık su görmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına delalettir.

Kahve falında bulanık ve duru su görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine işarettir.

Kahve falında çeşmeden bulanık su aktığını görmek zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çok bulanık su görmek şans ve kısmet elde edeceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bulanık su içtiğini görmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir