AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık havuza girmek

Kahve falında bulanık havuza girmek

Kahve falında bulanık havuza girmek sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında bulanık havuza girmek gördüyseniz:

  • İleride işinize yarayabilecek yeni hobiler edinebilirsiniz.

Kahve falında bulanık havuza girmek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bulanık havuzda yüzmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına alamet eder.

Kahve falında bulanık havuzda yüzdüğünü görmek tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında bulanık havuz görmek eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında bulanık havuz suyu görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık sulu havuz görmek hayatın tadına varacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık suya girmek kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında bulanık suyun içine girmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir