AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık suyun içine düşmek

Kahve falında bulanık suyun içine düşmek

Kahve falında bulanık suyun içine düşmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında bulanık suyun içine düşmek gördüyseniz:

  • Gittiğiniz herhangi bir yerde kalabalıktan bunalabilirsiniz.

Kahve falında bulanık suyun içine düşmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına tabir olunur.

Kahve falında bulanık suya düşmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına yorulur.

Kahve falında bulanık göle düşmek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında bulanık nehre düşmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık denize düşmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık dereye düşmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, yalan söyleyeceğine işarettir.

Kahve falında bulanık su ve çamur görmek kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına alamet eder.

Kahve falında bulanık suyun üstünden atlamak başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir