AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık akan su görmek

Kahve falında bulanık akan su görmek

Kahve falında bulanık akan su görmek hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, güzel günlerin geleceğine işarettir.

Kahve falında bulanık akan su gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınız veya görevleriniz amaçlarınızı gerçekleştirmenizi engelliyor ya da yavaşlatıyor olabilir.

Kahve falında bulanık akan su görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına yorulur.

Kahve falında akan bulanık su görmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık akan nehir görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında bulanık suya atlamak stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık suya kapılmak başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık suyun aktığını görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında bulanık su yüzmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına delalettir.

Kahve falında bulanık suyun içine girmek hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir