AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık suyu geçmek

Kahve falında bulanık suyu geçmek

Kahve falında bulanık suyu geçmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, zor bir durumda kalacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık suyu geçmek gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız, yabancı kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında bulanık suyun üstünden geçmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında bulanık suyu geçmek kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bulanık suyun içinden geçmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık dereden geçmek işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına yorulur.

Kahve falında bulanık nehirden geçmek bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, dünya malı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bulanık su içtiğini görmek günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bardakta bulanık su görmek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine yorulur.

Kahve falında bulanık yosunlu su görmek para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir