AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık suyun üstünden geçmek

Kahve falında bulanık suyun üstünden geçmek

Kahve falında bulanık suyun üstünden geçmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık suyun üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Nedenlerini anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında bulanık suyun üstünden geçmek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında bulanık suyun içinden geçmek son model arabaya sahip olacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık suyu geçmek dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bulanık suyun üstünden atlamak işindeki verimliliğinin düşeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık suların üstünden atlamak aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su üstünden geçmek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine inanılır.

Kahve falında suyun üstünden geçmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akan suyun üstünden geçmek hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir