AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içinden geçmek

Kahve falında su içinden geçmek

Kahve falında su içinden geçmek onlar adına aç insanları doyuracağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına delalet eder.

Kahve falında su içinden geçmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda gerginlik yaşanacak.

Kahve falında akan suyun içinden geçmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına delalettir.

Kahve falında suların içinden geçmek büyük savaşların yaşanacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla suyun içinden geçmek malını ve canını emniyete alacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında bulanık suyun içinden geçmek onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına delalettir.

Kahve falında su içinden geçmek çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında aynanın içinden geçmek sevinç ve sürura, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar içinden geçmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarın içinden geçmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir