AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık suyla abdest almak

Kahve falında bulanık suyla abdest almak

Kahve falında bulanık suyla abdest almak onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık suyla abdest almak gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerinizde ya da iş hayatınızda yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Kahve falında bulanık suyla abdest almak sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, düşmanlarına da dost olacağına delalet eder.

Kahve falında bulanık suda abdest almak yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bulanık suya düştüğünü görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine rivayet eder.

Kahve falında derede bulanık su görmek konforlu ve rahat hale geleceğine, talihin yüze güleceğine inanılır.

Kahve falında bulanık su sel görmek büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık suya girmemek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına yorulur.

Kahve falında bulanık suyun içine düşmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine işaret eder.

Kahve falında durgun bulanık su görmek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir