AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık suya girmemek

Kahve falında bulanık suya girmemek

Kahve falında bulanık suya girmemek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına alamet eder.

Kahve falında bulanık suya girmemek gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız eskiden bahsettiğiniz bir plan veya projeyi gerçekleştirmenize yardım edebilir.

Kahve falında dalgalı bulanık su görmek sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında bulanık kirli su görmek gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık su aktığını görmek hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bulanık havuz suyu görmek iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, elinin sıkışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık suyun üstünden geçmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine işaret eder.

Kahve falında bulanık yağmur suyu görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, dileklerin kabul olacağına inanılır.

Kahve falında bulanık su dökmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evinde bulanık su görmek etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir