AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık su sel görmek

Kahve falında bulanık su sel görmek

Kahve falında bulanık su sel görmek ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, iyi anlaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine inanılır.

Kahve falında bulanık su sel gördüyseniz:

  • Eski alışkanlıklarınızın yavaş yavaş değiştiğini görebilirsiniz.

Kahve falında sel bulanık su görmek hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bulanık su sel görmek işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına inanılır.

Kahve falında bulanık sel görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında sel sularına kapılmak yaşam kolaylığı içine gireceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmur suyundan sel görmek etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su baskını sel görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında sel suyu görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında sel suyunda kaybolmak hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir