AnaSayfa / Genel / Kahve falında derede bulanık su görmek

Kahve falında derede bulanık su görmek

Kahve falında derede bulanık su görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına işarettir.

Kahve falında derede bulanık su gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konularla ilgilenmek size büyük keyif verebilir.

Kahve falında derede bulanık su görmek onunla üzülüp, ağlayacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık dere görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında bulanık derede balık tutmak komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında bulanık dereye düşmek fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, ardından bu kişiye açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dereyi bulanık görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, kötü yola sapmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık dereden geçmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık dereye görmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, başarıların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık derede yüzmek ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir