AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık suya düştüğünü görmek

Kahve falında bulanık suya düştüğünü görmek

Kahve falında bulanık suya düştüğünü görmek itibarda meydana gelecek değişikliğe, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Sizden istenecek şeyler ilk bakışta önemsiz gibi görünseler bile ilerde sizi çok zorlayabilirler.

Kahve falında bulanık suya düştüğünü görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık su içinde yürümek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında bulanık suyun içine girmek adını işiyle duyuracağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık su dökmek işlerindeki karın artacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında bulanık ve duru su görmek tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık deniz suyu görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık suyun içinde olmak gözden düşeceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında bulanık suyun içinden geçmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir