AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık suda abdest almak

Kahve falında bulanık suda abdest almak

Kahve falında bulanık suda abdest almak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, masabaşı bir işe girileceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda abdest almak gördüyseniz:

  • Belirsizliklerin veya kararsızlığın yapabileceklerinizin önüne geçmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında bulanık suda abdest almak sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında bulanık suyla abdest almak hayatının aksiliklerle geçeceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında bulanık suda yılan görmek kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda balık görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini bulanık suda görmek kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, hayır getirecek yollara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bulanık suda yüzmek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında bulanık suda birinin boğulduğunu görmek eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine işaret eder.

Kahve falında bulanık suda yıkanmak işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir