AnaSayfa / Genel / Kahve falında durgun bulanık su görmek

Kahve falında durgun bulanık su görmek

Kahve falında durgun bulanık su görmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine alamet eder.

Kahve falında durgun bulanık su gördüyseniz:

  • Gelecekte yanınızda olmasını isteyeceğiniz kişileri belirlemeniz gerekiyor.

Kahve falında durgun bulanık su görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine yorulur.

Kahve falında durgun suya düşmek aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, mevkie edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında durgun suya girmek aile içinden birinin gurbete çıkmasına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında durgun temiz su görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, sevdiği insanların olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında durgun su görmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil durgun su görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında durgun berrak su görmek onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına delalettir.

Kahve falında durgun akarsu görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir