AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel sularına kapılmak

Kahve falında sel sularına kapılmak

Kahve falında sel sularına kapılmak işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, problemlere çözüm bulunacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, büyük hatalar yapacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine işarettir.

Kahve falında sel sularına kapılmak gördüyseniz:

  • Arzularınıza kavuşabilmeniz için bir süre daha beklemelisiniz.

Kahve falında sel suyuna kapılmak görmediği yerlere gideceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sel sularına kapılmak emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında sulara kapılmak tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına delalettir.

Kahve falında çamurlu suya kapılmak maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akan suya kapılmak işinin en iyisi olacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık suya kapılmak çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, sevilen kişilerle aranın bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suya kapılmak sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında su akıntısına kapılmak işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir