AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık ve duru su görmek

Kahve falında bulanık ve duru su görmek

Kahve falında bulanık ve duru su görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine tabir olunur.

Kahve falında bulanık ve duru su gördüyseniz:

  • Umutlarınızı yeşillendirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında bulanık ve duru su görmek ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında temiz duru su görmek gözyaşı dökeceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında duru akan su görmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akan duru su görmek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında duru su içmek hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duru suya düşmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına işarettir.

Kahve falında duru suya girmek küskünlük yaşanacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında duru su görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir